maanantai 22. syyskuuta 2014

Viikonloppu sekoilua ja clubi-hommia :)

Heips!

Kirjottelen nyt siis pienen tekstin viikonlopusta jonka vietin parin kamun kanssa sekoillen :) Touhusin myös clubilaisten kanssa paljon :)

 Perjantai-iltana juoksin taas kaikissa mahdollisissa champeissä mitä sattui tulemaan :D Taisi tulla muutama 3.sija Smokella  mutta muuten jäätiin useesti 5-6 ekan joukkoon :) Champpien jälkeen matkustin yksinäni ekaksi forttiin ja kas! Nicole sattui tulemaan vastaan ja mentiin sitten vähäksi aikaa discoon tanssimaan :D Oli hauskaa :) Vähän ajan päästä lähettiin jarlaan ja Goldiin kattelemaan vaatteita ja hiustyylejä :) Tai no oikeastaan Nico katseli hiuksia sillä itse en ole vielä vähään aikaan vaihtamassa hiuksia :) Sitten Nicole lähti ja itsekkin kirjauduin ulos.

Lauantaista en paljoa muista, paitsi sen että clubiimme tuli kaksi tosi kivaa jäsentä :) Juttelin chatissä hetken heidän kaa ja samalla koulutin Smokea :) Smoke on muuten nyt 14 levelillä! :) Jee!

Sunnuntain aamupäivä meni clubilaisten kanssa leikkiessä suunnistusta ja tunnilla jonka Liza piti meille .) Tunti oli mahtava :) Suunnitus oli myös kivaa :D Jos sitä voi  suunnistukseksi kutsua sillä siinä etsittiin ihmisiä :D Yksi meni aina piiloon ja muut etsivät häntä vihjeen avulla :D Ja hahaa! Mulla oli paras piilo joka oli fortin tallin takana :D

Tänään vihdoin yksi parhaista kamuistani pääsi We2 serverille jossa minäkin olen :) Kamuni hahmon nimi on Stefanie Seastorm :) Stefu on viel vähä alottelia mutta kehittyy siitä vielä :) Pian myös liittyy clubiimme Metal Foxes :) Stefun kanssa pelleilin tämän päivän :) Sähläsimme emoteseilla  ja ratsastelimme pakoon muutamaa randomia jotka  seurasivat meitä kaikkialle :DD

Ai tämäkö pieni teksti? xD

hieman kuvia :

O_O


Tunnilla :) Nico hyppää kai liian kaukaa XD

Piilossa xDOllaa lintuja XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti