maanantai 15. syyskuuta 2014

Päivän tapahtumia :)

Tänää en pelannu kovin paljoo koska oli hieman muita menoja ni en sitten ehtiny. Mut sain tehtyä muutaman valo-tehun ja champin vedettyy ja sit muute vaa ratsastelin ympäriinsä :) Menin ensi pinkkejä valoja metsästämään joka kuulu mun tehuun. Rasittava tehu onkin koska niit valoja pitää ettii joka päivä ja sit ratsastaa aina Avalonin luo Valedaleen -.- Tänää etin niitä Megalla ja sain löydettyy ne kaikki onneks :) Tehun jälkee tuli ponichamppi ja menin sinne ainoolla ponillani Superstarilla :) Oltiin 10 sijalla :) Ei huono sija 5 levelisel ponilla :)

Sit vähä aikaa pyörin ympäriinsä ja koulutin Smokea joka onkin uusin heppani pelissä. Smoke on  valkoinen andalusi :) Nyt se on 4 levelillä :) Menin Megalla fortin champpiin ja tulin 6, feilattiin vähän niiden esteiden kohdalla kun hyppy-etäisyys oli väärä :D Muuten meni hyvin :)

Lopuksi laitoin Takulle Smoken suitset ja satulan koska niissä hyppykyky on hyvä :) Sitten laukkasinkin kohti Moorin champpiä :) Josta tuli 9 sija :) Sitten vielä hyppelin esteitä Takulla Riding hallissa :)


Siellä se pinkki valo on :)


Takku kieltäytyi hyppäämästä, jälleen :D

Jee :D

Ehkä hieman yli esteen xD
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti